Ons ervaren team

Move & Sense paramedisch centrum heeft vier verschillende therapeuten die op complementaire  manier samenwerken om een zo sterk mogelijke variatie aan behandelingstechnieken  te bieden die worden aangepast aan jouw klachten.

Gert

Gert

Osteopaat D.O., manueel therapeut & kinesitherapeut

Gert is als stichtend vennoot één van de vier drijvende krachten achter Move & Sense. Hij is al jaar en dag gepassioneerd door sport en speelde jarenlang in derde nationale voetbal. Na zijn actieve carrière als voetballer legde hij zich toe op tennis en skiën. Vandaag de dag is hij een gediplomeerd skileraar en vind je hem regelmatig op de latten terug. Sinds 2 jaar is hij ook geïnteresseerd in de paardensport.  
 In 1996 studeerde Gert af als kinesitherapeut en deed hij zijn eerste ervaring op. Na zijn studie bleef hij zich verdiepen in de holistische gedachtegang en schoolde hij zich eerst succesvol bij tot Manueel Therapeut en daarna tot Osteopaat D.O. In 1997 startte hij een eigen praktijk die door de jaren heen uitgroeide tot een mooie groepspraktijk en heden  een referentie is in Olen en omstreken. Binnen Move & Sense is hij voornamelijk actief als Osteopaat , zonder echter zijn roots als kinesitherapeut en manueel therapeut uit het oog te verliezen. 
Naast de groepspraktijk is Gert tevens mede oprichter van fitness en gezondheidscentrum Bodylounge.

Annalyne

Annalyne

Kinesitherapeut, Triggerpoint therapeut, kinderfysiotherapeut en post-en-pre natale therapeut

Annalyne vervoegde het team in 2017 en deelt de holistische visie die Move & Sense hoog in het vaandel draagt enorm. In 2016 behaalde Annalyne haar Master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie aan de KU Leuven met afstudeerrichting sport. Daardoor probeert ze patiënten meer sportgerelateerd en functioneel te herstellen. Door haar passie voor de holistische visie, volgt ze nu ook een opleiding tot osteopaat. Aandacht voor meer dan symptomen, maar ook oorzakelijke verbanden vindt ze dan ook zeer belangrijk. “Op die manier boeken we de meest optimale resultaten voor jou”, aldus Annalyne. Binnen Move & Sense is Annalyne actief als kinesitherapeut en triggerpoint therapeut. Zij neemt tevens de kinderfysiotherapie en pré- en postnatale therapie voor haar rekening.

Wim

Wim

Sportkinesitherapeut

Wim maakt sinds 2016 deel uit van Move & Sense. Als coach van torbal en goalball team in Mol en voormalig voetballer begrijpt hij de zorgen en noden van zowel professionele als recreatieve atleten als geen ander. Daarom legt hij zich dan ook toe op zijn passie, sportkinesitherapie. In 2016 studeerde hij af als Master in revalidatiewetenschappen & kinesitherapie met afstudeerrichting sportkinesitherapie. Door zijn interesse in sport volgde hij nog aanvullende opleidingen zoals medical en kinesiotaping en de opleiding complex core. Ook is hij nog steeds actief als functional trainer.

Mathieu

Mathieu

Kinesitherapeut, manueel therapeut & triggerpoint therapeut

Mathieu is sinds 2015 actief als therapeut bij Move & Sense en bracht de nodige expertise voor de dag om ook triggerpointtherapie aan de variatie van behandelingen toe te voegen. Hij heeft een sterke interesse in de manuele therapie en volgde een opleiding om triggerpoints te behandelen met acupunctuurnaalden (= dry needling). In 2014 studeerde hij af als kinesitherapeut in de musculoskeletale revalidatie. Nadien behaalde hij in 2015 het postgraduaat manuele therapie. Zijn voorkeur ligt ook bij de holistische visie die sterk leeft bij Move & Sense en daarom besliste hij zich te verdiepen in de opleiding osteopathie aan FICO in Antwerpen. Ook Mathieu is sportief ingesteld en gaat regelmatig een tourtje lopen of fietsen en vind je hem ook  in de fitness terug. Binnen Move & Sense werkt hij als kinesitherapeut, manueel therapeut en biedt hij de effectieve triggerpointtherapie aan.

Nood aan een behandeling door één van onze specialisten?