Ons ervaren team

Move & Sense paramedisch centrum heeft vier verschillende therapeuten die op complementaire  manier samenwerken om een zo sterk mogelijke variatie aan behandelingstechnieken  te bieden die worden aangepast aan jouw klachten.

Gert

Gert

Osteopaat D.O., manueel therapeut & kinesitherapeut

Gert is als stichtend vennoot één van de vier drijvende krachten achter Move & Sense. Hij is al jaar en dag gepassioneerd door sport en speelde jarenlang in derde nationale voetbal. Na zijn actieve carrière als voetballer legde hij zich toe op tennis en skiën. Vandaag de dag is hij een gediplomeerd skileraar en vind je hem regelmatig op de latten terug. Sinds 2 jaar is hij ook geïnteresseerd in de paardensport.  
 In 1996 studeerde Gert af als kinesitherapeut en deed hij zijn eerste ervaring op. Na zijn studie bleef hij zich verdiepen in de holistische gedachtegang en schoolde hij zich eerst succesvol bij tot Manueel Therapeut en daarna tot Osteopaat D.O. In 1997 startte hij een eigen praktijk die door de jaren heen uitgroeide tot een mooie groepspraktijk en heden  een referentie is in Olen en omstreken. Binnen Move & Sense is hij voornamelijk actief als Osteopaat , zonder echter zijn roots als kinesitherapeut en manueel therapeut uit het oog te verliezen. 
Naast de groepspraktijk is Gert tevens mede oprichter van fitness en gezondheidscentrum Bodylounge.

Annalyne

Annalyne

Kinesitherapeut, Triggerpoint therapeut, kinderfysiotherapeut en post-en-pre natale therapeut

Annalyne vervoegde het team in 2017 en deelt de holistische visie die Move & Sense hoog in het vaandel draagt enorm. In 2016 behaalde Annalyne haar Master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie aan de KU Leuven met afstudeerrichting sport. Daardoor probeert ze patiënten meer sportgerelateerd en functioneel te herstellen. Door haar passie voor de holistische visie, volgt ze nu ook een opleiding tot osteopaat. Aandacht voor meer dan symptomen, maar ook oorzakelijke verbanden vindt ze dan ook zeer belangrijk. “Op die manier boeken we de meest optimale resultaten voor jou”, aldus Annalyne. Binnen Move & Sense is Annalyne actief als kinesitherapeut en triggerpoint therapeut. Zij neemt tevens de kinderfysiotherapie en pré- en postnatale therapie voor haar rekening.

Wim

Wim

Sportkinesitherapeut

Wim maakt sinds 2016 deel uit van Move & Sense. Als coach van torbal en goalball team in Mol en voormalig voetballer begrijpt hij de zorgen en noden van zowel professionele als recreatieve atleten als geen ander. Daarom legt hij zich dan ook toe op zijn passie, sportkinesitherapie. In 2016 studeerde hij af als Master in revalidatiewetenschappen & kinesitherapie met afstudeerrichting sportkinesitherapie. Door zijn interesse in sport volgde hij nog aanvullende opleidingen zoals medical en kinesiotaping en de opleiding complex core. Ook is hij nog steeds actief als functional trainer.

Mirthe van Move & Sense

Mirthe

Kinesitherapeut, revalidaties & dry needling

Mirthe maakt sinds 2022 deel uit van het Move and Sense team. Ze studeerde in 2020 af als Master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie, optie manuele therapie, aan de KU Leuven. Mirthe is gepassioneerd door het manuele aspect van de kinesitherapie. Ze is daarom meteen na haar masteropleiding gestart aan de opleiding osteopathie. Hierbij vindt ze een holistische visie, waarbij alle aspecten van het lichaam meegenomen worden, zeer belangrijk. Daarnaast vindt Mirthe het zeer belangrijk dat jij als patiënt centraal staat in de behandeling. In haar kabinet is een open communicatie en ontspannen sfeer essentieel om te komen tot de beste behandeling voor jou. Naast haar opleiding osteopathie, volgt ze dry needling aan het instituut Trigger.

Nood aan een behandeling door één van onze specialisten?